Slika

Chef's Lodge

Slika

Chef's Lodge

previous arrow
next arrow
Domov » Chef's Lodge

Chef's Lodge

Skrita v osrčju Triglavskega narodnega parka, koča Chef's Lodge ponuja edinstveno doživetje, tako da nas spomni na vse tiste preproste stvari, ki globoko bogatijo naše življenje … preživljanje časa v naravi, ustvarjanje novih spominov s prijatelji in družino … polno življenje, zdaj.

Ta edinstven dragulj lahko sprejme do 6 oseb. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, brezplačen WiFi, parkirišče, žar na prostem in veliko dvorišče za uživanje v naravi.

Idealno za vse ljubitelje narave, družine in pare.

Resnični pobeg …

Kulinarično doživetje

Obiščite Staro klet Bled, kjer bo vsak obisk nova kulinarična izkušnja, tako kot vsakič, ko odprete novo steklenico vina.

Aktivnosti

Turistično podjetje Fun Turist, ki se nahaja na Bledu, je specializirano za doživetja in zabavo. Vodijo ga ljubitelji športa, animatorji, inštruktorji, vodniki in predvsem ljubitelji narave.

Aktivnosti

Jadranje nad Bledom

od 120 €

"Leteti in videti čarobno okolico iz neba je nekaj ker nikoli ne boste pozabili!"(Daniel)

Rafting Bled

od 35 €

Včeraj sem se poročila, danes šla na rafting – še vedno razmišljam v čem sem bolj uživala! 😉 Zelo zabavno, fenomenalni vodniki."

Soteskanje v okolici Bleda

od 60 €

"Bilo je fantastično! Zelo zabaven in osupljiv način skozi katerega lahko doživite naravo. Po izletu sva se počutila popolnoma osvežena in navdušena!"

O nas

Chef's Lodge logo

Chef's Lodge

Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte:

Triglav Mountain, Slovenia
Telefon: +386 64 185 777
Email: booking@bled-apartments.si