Slika

Apartmaji Gaja

Slika

Apartmaji Gaja

previous arrow
next arrow
Domov » Apartmaji Gaja

Apartmaji Gaja

Apartmaji Gaja se nahajajo v središču Bleda in so znani po svojem udobju, vrhunskem udobju, miru in neposredni bližini lokalnih storitev. Neverjetno Blejsko jezero je oddaljeno le 200 m, vse trgovine, restavracije in supermarketi pa so tik za vogalom. Nastanitev ponuja brezplačen brezžični internet in brezplačno parkiranje.

Vseh 14 apartmajev je opremljenih v svetlih barvah in vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo, kabelsko televizijo in zasebno kopalnico s prho.

Izbirate lahko med 14 apartmaji:

Namestitve

Kulinarično doživetje

Obiščite Staro klet Bled, kjer bo vsak obisk nova kulinarična izkušnja, tako kot vsakič, ko odprete novo steklenico vina.

Aktivnosti

Turistično podjetje Fun Turist, ki se nahaja na Bledu, je specializirano za doživetja in zabavo. Vodijo ga ljubitelji športa, animatorji, inštruktorji, vodniki in predvsem ljubitelji narave.

Aktivnosti

Jadranje nad Bledom

od 120 €

"Leteti in videti čarobno okolico iz neba je nekaj ker nikoli ne boste pozabili!"(Daniel)

Rafting Bled

od 35 €

Včeraj sem se poročila, danes šla na rafting – še vedno razmišljam v čem sem bolj uživala! 😉 Zelo zabavno, fenomenalni vodniki."

Soteskanje v okolici Bleda

od 60 €

"Bilo je fantastično! Zelo zabaven in osupljiv način skozi katerega lahko doživite naravo. Po izletu sva se počutila popolnoma osvežena in navdušena!"

O nas

Apartmaji Gaja

Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte:

Zagoriska cesta 24-26, 4260 Bled
Telefon: +386 64 185 777
Email: booking@bled-apartments.si